WordPress maatwerk website

een website op maat; precies zoals jij hem wilt

Voldoet de uitstraling van een WordPress thema website niet helemaal aan de wensen, biedt een WordPress thema niet de gewenste functionaliteiten of heb je een website laten ontwerpen en deze moet gekoppeld worden aan WordPress? Dan helpen onze WordPress specialisten je graag! Omdat de wensen bij een maatwerk project vaak enorm uiteenlopen hebben we geen standaard pakketten of prijzen hiervoor, wel kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

De voordelen

Een maatwerk WordPress website is de investering waard

Uniek vormgeving

Omdat er qua vormgeving alles mogelijk is kun je een maatwerk WordPress website volledig ontwerpen of laten ontwerpen naar jouw wensen en huisstijl.

Hogere laadsnelheid

Bij een maatwerk WordPress website wordt er geen codering ingeladen voor functionaliteiten die je niet gebruikt wat de snelheid enorm ten goede komt.

Betere vindbaarheid

Omdat de website vanaf 'scratch' ontwikkelt wordt is de codering schoner waardoor de website door zoekmachines makkelijker kan worden geindexeerd.

Makkelijk uitbreidbaar

Bij een thema zit je vast aan de functionaliteiten van het gekozen thema. Een maatwerk website kun je altijd eenvoudig uitbreiden en uitbouwen.

WordPress maatwerk webdesign

WordPress webdesign

Een uniek ontwerp die past bij je huisstijl

Het ontwerpen van een WordPress website binnen de mogelijkheden van een WordPress thema is helaas altijd wat gelimiteerd. Zeker als je bijzondere huisstijl elementen hebt dan is dat vaak erg lastig om deze in een WordPress thema website terug te laten komen. Zodra je een maatwerk website door ons laat ontwerpen is alles mogelijk en krijgt je website een unieke uitstraling.

WordPress development

Schone en responsive codering

Aan de hand van het Bootstrap framework die er voor zorgt dat de code overzichtelijk, responsive en schoon is bouwen wij de door ons gemaakte of door jullie aangeleverde ontwerpen. Nadat we de front-end ontwikkeling hebben afgerond koppelen wij deze aan WordPress. Wij maken gebruik van Advanced Custom Fields die er voor zorgt dat jullie straks zeer eenvoudig zelf alles op de website kunnen aanpassen.

WordPress maatwerk webdevelopment

Boer Tom

Bekijk project

Spa Cube

Bekijk project

Fruity-line

Bekijk project
Opzoek naar een professionele WordPress website of webshop?
Onze WordPress specialisten helpen je met al je vragen!