WordPress maatwerk website

een website op maat; een unieke vormgeving in je eigen stijl

Voldoet de uitstraling van een WordPress thema website niet helemaal aan de wensen of stijl van je bedrijf of heb je een website laten ontwerpen en deze moet gebouwd worden en vervolgens worden gekoppeld aan WordPress? Dan kunnen onze WordPress specialisten je ook zeker helpen. Omdat de wensen bij een maatwerk project vaak enorm uiteenlopen hebben we geen standaard pakketten of prijzen hiervoor. Wel kun geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

De voordelen

Een maatwerk WordPress website is de investering waard

Uniek vormgeving

Omdat er qua vormgeving alles mogelijk is kun je een maatwerk WordPress website volledig ontwerpen of laten ontwerpen naar jouw wensen en huisstijl.

Hogere laadsnelheid

Bij een maatwerk WordPress website wordt er geen codering ingeladen voor functionaliteiten die je niet gebruikt wat de snelheid enorm ten goede komt.

Beter vindbaarheid

Omdat de website vanaf 'scratch' ontwikkelt wordt is de codering schoner waardoor de website door zoekmachines makkelijker wordt geindexeerd.

Makkelijk uitbreidbaar

Bij een thema zit je vast aan de functionaliteiten van het gekozen thema. Een maatwerk website kun je altijd eenvoudig uitbreiden en uitbouwen.

WordPress maatwerk webdesign

WordPress webdesign

Een uniek ontwerp die past bij je huisstijl

Het ontwerpen van een WordPress website binnen de mogelijkheden van een WordPress thema is helaas altijd wat gelimiteerd. Zeker als je bijzondere huisstijl elementen hebt dan is dat vaak erg lastig om deze in een WordPress thema website terug te laten komen. Zodra je een maatwerk website door onze webdesigners laat ontwerpen is alles mogelijk en krijgt je website een unieke uitstraling.

WordPress development

Schone en responsive codering

Aan de hand van het zeer bekende Bootstrap framework die er voor zorgt dat je code overzichtelijk, responsive en schoon blijft bouwen wij de door ons gemaakte of aangeleverde ontwerpen. Nadat we de zogeheten front-end ontwikkeling hebben afgerond koppelen wij deze codering aan WordPress, daarbij maken we ook gebruik van Advanced Custom Fields die er voor zorgt dat de klant straks zeer eenvoudig zelf alles op de website kan aanpassen.

WordPress maatwerk webdevelopment

ishipit

Bekijk project

GigaDataGroep

Bekijk project

Edge of Government 2019

Bekijk project
Opzoek naar een professionele WordPress website of webshop?
Onze WordPress specialisten helpen je met al je vragen!