Veelgestelde vragen

heb je vragen? wellicht vind je hier je antwoord!

Werken jullie ook met Drupal, Joomla, Wix, Squarespace, Shopify of Magento?

Wil je graag overstappen van Drupal, Joomla, Wix, Squarespace, Shopify of Magento naar een WordPress website of webshop, dat kunnen wij daar zeker mee helpen! Een website bouwen en/of onderhouden in één van deze andere content management systemen doen wij echter niet.

Ik heb al een (WordPress) website maar wil graag een nieuwe zonder dat ik al mijn content kwijt raak, kan dat?

Dat is zeker mogelijk! Wij zetten een test omgeving op waar we de nieuwe WordPress website op ontwerpen en bouwen. Vervolgens verhuizen we alle teksten en afbeeldingen van je huidige website naar deze testomgeving. Zodra de website akkoord is verhuizen wij vervolgens de website van de test omgeving naar de live omgeving.

Ik wil graag een maatwerk website door jullie laten maken, kan dat?

Zeker weten! Wij kunnen zowel helpen met het ontwerp als met de ontwikkeling van de maatwerk WordPress website. Ook als je al een ontwerp hebt laten maken of zelf hebt gemaakt kunnen wij helpen om dit te bouwen. Lees hier meer informatie.

Wat is het verschil tussen een WordPress thema website en een WordPress maatwerk website?

Bij een WordPress thema website dien je te werken binnen een van te voren bepaalde template, je bent gebonden aan vaste opmaak en voorgeprogrammeerde elementen en je bent gelimiteerd in het wijzigen van bepaalde onderdelen. Veel moderne thema's bieden een hoop mogelijkheden die perfect aansluiten bij de meeste wensen, onthoudt echter wel dat de mogelijkheden niet eindeloos zijn zoals bij een WordPress maatwerk website wel het geval is.

Een WordPress maatwerk website zal in veel gevallen ook beter scoren in Google en zal ook altijd sneller laden. Een WordPress thema website heeft als voordeel dat deze vaak goedkoper is.

Zijn jullie het bedrijf achter WordPress?

Nee wij zijn niet het bedrijf achter WordPress, WordPress is een open source software, die onder de voorwaarden van de GNU General Public License wordt gepubliceerd en dat wordt ontwikkelt door een grote groep ontwikkelaars. Wij zijn een gespecialiseerd webbureau die gebruik maakt van de WordPress software om professionele WordPress websites te ontwikkelen en onderhouden van onze klanten.

Ik heb al een WordPress website maar wil graag dat jullie mijn website onderhouden.

Dat is geen enkel probleem, je kunt het WordPress onderhoudscontract via onze website afsluiten of neem even contact met ons op!

Ik heb een WordPress website door iemand anders laten bouwen en sinds kort werkt hij niet (goed) meer.

Er kunnen veel oorzaken zijn waardoor je website niet meer goed werkt, wij kunnen kosteloos een kijkje nemen waar het probleem ligt waarna we een vrijblijvende offerte zullen toesturen.

Kunnen jullie mijn WordPress website hosten?

Zeker! Wij bieden gespecialiseerde WordPress Managed hosting voor extra veiligheid (incl. SSL certificaat), snelheid en geautomatiseerde dagelijkse back-ups. De kosten hiervan zijn 35 euro per maand, daarin zit ook meteen een gratis onderhoudscontract ter waarde van 20 euro per maand! Je bent overigens niet verplicht om hosting bij ons af te nemen, je mag ook zelf de hosting regelen bij een andere partij! Wil je meer weten over onze WordPress Managed Hosting, lees dan meer hier.

Hoe zit het met domeinnamen en e-mail?

Als je al ergens een domeinnaam en e-mail hebt lopen dan kun je daar gewoon bij blijven, wij bieden zelf geen domeinnamen en e-mail aan, mocht je nog geen domeinnaam of e-mail hebben dan kun je deze bij bijvoorbeeld Hostnet aanvragen!

Cosmopelican

Bekijk project

Spring Marketing

Bekijk project
Opzoek naar een professionele WordPress website of webshop?
Onze WordPress specialisten helpen je met al je vragen!