Om bedrijven te helpen tijdens COVID-19 hebben wij een speciale betalingsregeling. Lees meer

Veelgestelde vragen

heb je vragen? wellicht vind je hier je antwoord!

Wat hebben jullie van mij nodig om mijn WordPress website te kunnen ontwerpen en bouwen?

Naast een ondergetekende offerte hebben we het volgende nodig: 1. Een logo (.eps of .jpg), beeldmateriaal en eventueel voorbeelden van websites die je zelf mooi vind en waarom. 2. Teksten; indien aanwezig bijvoorbeeld ook quotes, testimonials en de links naar de social media kanalen. 3. Indien aanwezig de login gegevens van je FTP en MySQL database. Ook een login naar de klantomgeving van je hosting en/of een admin inlog van je huidige WordPress website zal ons zeker helpen! Je kunt naar ons verzenden via www.wetransfer.com

Ik wil mijn huidige website in de lucht houden totdat de nieuwe website af is, kan dat ook?

Absoluut, als de huidige website online dient te blijven tot het moment dat de nieuwe website af is dan zorgen wij voor een test omgeving en zodra er een akkoord is verhuizen wij deze naar de live omgeving.

Wat is het verschil tussen een WordPress thema website en een WordPress maatwerk website?

Bij een WordPress thema website dien je te werken binnen een van te voren bepaalde template, je bent gebonden aan vaste opmaak en voorgeprogrammeerde elementen en je bent gelimiteerd in het wijzigen van bepaalde onderdelen. Veel moderne thema’s bieden een hoop mogelijkheden die perfect aansluiten bij de meeste wensen, onthoudt echter wel dat de mogelijkheden niet eindeloos zijn zoals bij een WordPress maatwerk website wel het geval is.

Een WordPress maatwerk website zal in veel gevallen ook beter scoren in Google en zal ook altijd sneller laden. Een WordPress thema website heeft als voordeel dat deze vaak goedkoper is en dat er in veel thema’s een ‘Page Builder’ zit ingebouwd waardoor je meer vrijheid hebt over het indelen van je eigen website.

Ik wil graag een WordPress maatwerk website door jullie laten maken, kan dat?

Zeker weten, de WordPress Fabriek is een concept om (startende) ondernemingen met een laag budget de mogelijkheid te geven samen met ons een professionele en moderne website te realiseren. We werken dagelijks echter ook aan (grote) websites die we op maat ontwerpen en/of ontwikkelen. We kunnen naast het ontwerp en de ontwikkeling ook meedenken met SEO, customer journey (ondersteund door wireframes) en usability. Bekijk hier meer informatie

Werken jullie ook met Drupal, Joomla, Wix, Squarespace, Shopify of Magento?

Wil je graag overstappen van Drupal, Joomla, Wix, Squarespace, Shopify of Magento naar een WordPress website of webshop, dat kunnen we daar zeker mee helpen! Een website bouwen en/of onderhouden in één van deze andere content management systemen doen we niet.

Ik heb al een (WordPress) website maar wil graag een nieuwe zonder dat ik de content kwijt raak, kan dat?

Dat is zeker mogelijk, wij zetten een test omgeving op waar we de nieuwe WordPress website ontwerpen en opbouwen en vervolgens migreren we alle teksten en afbeeldingen. Nadat alles is verhuist en er een akkoord is gegeven verhuizen we de website van de test omgeving naar de live omgeving.

Ik heb al een website maar wil graag een onderhoudscontract!

Dat is geen enkel probleem, wel moeten wij altijd eerst even de website “keuren” voordat we dit onderhoudscontract aangaan.

Ik heb een WordPress website (jaren geleden) door iemand anders laten bouwen en sinds kort werkt hij niet (goed) meer!

Er kunnen veel oorzaken zijn waardoor je website niet meer goed werkt, wij kunnen invetariseren waar het probleem ligt waarna we een vrijblijvende offerte zullen toesturen.

Doen jullie ook hosting?

Zeker! Wij bieden gespecialiseerde WordPress Managed hosting voor extra veiligheid (incl. SSL certificaat), snelheid en geautomatiseerde dagelijkse back-ups. De kosten hiervan zijn 35 euro per maand, daarin zit ook meteen een gratis onderhoudscontract ter waarde van 20 euro per maand! Je bent niet verplicht om een hosting bij ons te nemen, je mag ook zelf de hosting regelen bij een andere partij. Wil je meer weten over onze WordPress Managed Hosting, lees dan meer hier.

Symbool

Bekijk project

Cosmopelican

Bekijk project
Opzoek naar een professionele WordPress website of webshop?
Onze WordPress specialisten helpen je met al je vragen!