Stappenplan

1. Inlog gegevens


We hebben de FTP inlog gegevens en de MySQL database inlog gegevens nodig om de website straks live te kunnen zetten. Deze gegevens zijn op te vragen bij je huidige website hosting partij. Ook mag je de inlog gegevens van je huidige hosting partij aanleveren zodat wij kunnen inloggen en deze gegevens kunnen achterhalen. Heb je al een WordPress website? Dan is het handig om ook de inlog gegevens van de huidige WordPress omgeving bij te voegen.

2. Themakeuze


Welke WordPress thema dienen wij voor jullie te installeren?

3. Demokeuze


Elke WordPress thema heeft verschillende voorbeelden (demo’s), welke spreekt jullie het meeste aan van het gekozen thema?


Het logo ontvangen we graag (in het meest ideale geval) in 3 verschillende variaties: 1 in kleur, 1 in wit en 1 in zwart. Graag aanleveren als .png met transparante achtergrond en niet hoger dan 160 pixels. De breedte van de afbeelding is niet belangrijk. Het logo mag ook aangeleverd worden als .eps

5. Huisstijl (Kleurwaardes)


Hebben jullie een huisstijl of een overzicht van de kleuren dan ontvangen we graag het huisstijl handboek of de kleurcodes.

6. Links naar social media


Zijn jullie actief op Social Media? Dan ontvangen we graag de links naar de verschillende social media kanalen.

7. Sitemap (menustructuur)


Welke pagina’s dienen er op de nieuwe website te komen, laat ons weten wat de sitemap (ofwel menustructuur) moet worden.

8. Teksten


Wij vullen altijd 15 pagina’s gratis, ook kunnen we extra pagina’s vullen als dit nodig is. Lever alle teksten met een duidelijke omschrijving van de titel (menu) aan in een .doc(x) bestand en wij zullen deze voor je plaatsen.

9. Afbeeldingen


Verzamel alle afbeeldingen en lever deze aan, om de website snel en houden adviseren wij afbeeldingen nooit groter dan 500kb te gebruiken (ideaal zou rond de 300kb zijn voor grote afbeeldingen).

10. Eigen schetsen / ideeën / ontwerpen


Wellicht heb je zelf al een idee hoe de voorpagina en/of de vervolgpagina’s eruit moeten komen te zien, maak wat schetsen met pen en papier en maak hier een foto van en stuur deze mee! Wellicht hebben jullie zelfs een ontwerp laten maken, dan hebben wij die wellicht al gezien maar altijd handig om nog eens te verzamelen.

11. Overige afspraken


Dit is een algemeen overzicht van de basis stappen, wellicht hebben wij nog andere afspraken gemaakt waarvoor wij nog iets moeten ontvangen (bijvoorbeeld video links, inlog gegevens voor mollie of een CRM pakket ect.)

BGM Plastic Solutions

Bekijk project

My.Size Condooms

Bekijk project
Opzoek naar een professionele WordPress website of webshop?
Onze WordPress specialisten helpen je met al je vragen!